Onze bedrijven

FIERS Groep verzorgt een fullservice dienstverlening voor mkb- en agro bedrijven. Van Lierop Adviseurs en Accountants, SEP, FinK, FarmAdvies en FIERS Academy hebben samen alle kennis en kunde onder één dak in Deurne.

Met een team van in totaal 70 professionals streven we iedere dag naar hoge klanttevredenheid. Afhankelijk van het vraagstuk dat jij als ondernemer hebt, faciliteren wij de benodigde diensten op het gebied van finance en HR. Het voordeel hiervan is dat je slechts bij één partij hoeft aan te kloppen. FIERS Groep ‘verbindt om te verbeteren’!

Meer weten over deze bedrijven? Klik op het logo in de cirkel om naar de website van het bedrijf te gaan.

Robert en Femke zijn in 2019 gestart om van FinK een succes te maken.

Robert heeft de opleiding Bedrijfseconomie afgerond, is in 2004 gestart met zijn eigen advies- en accountantskantoor Van Lierop Adviseurs en Accountants. Na een aantal jaren accountancy werkzaamheden te hebben verricht haalt hij energie uit brede advisering en ontzorging van MKB ondernemers. Robert kan verbindingen maken en vindt het een uitdaging om te bouwen aan een organisatie.

Femke heeft een achtergrond op het gebied van Bedrijfskunde en Recruitment. Ze heeft veel mensen aan een nieuwe baan geholpen, maar financiële vacatures invullen is haar specialisme. Daarnaast is commercie op haar lijf geschreven en geniet ze van het leggen van nieuwe contacten en het benutten van nieuwe kansen.

Femke Teunissen

Bij FinK ben ik het eerste aanspreekpunt voor zowel onze opdrachtgevers als voor de finance professionals. Ik zorg ervoor dat organisaties gegarandeerd zijn van ‘financiële kwaliteit in hun organisatie’, maar ook dat financials continu voorzien zijn van de uitdaging die op hun lijf geschreven staat. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op!