We hebben FinK opgericht omdat we organisaties graag willen adviseren en begeleiden om optimaal invulling te geven aan finance & control.

Robert en Femke hebben in 2019 de handen in één geslagen om van FinK een succes te maken.

Robert heeft de opleiding Bedrijfseconomie afgerond, is in 2004 gestart met zijn eigen advies- en accountantskantoor Van Lierop Adviseurs en Accountants. Na een aantal jaren accountancy werkzaamheden te hebben verricht haalt hij energie uit brede advisering en ontzorging van MKB ondernemers. Robert kan verbindingen maken en vindt het een uitdaging om te bouwen aan een organisatie.

Femke heeft een achtergrond op het gebied van Bedrijfskunde en Recruitment. Ze heeft veel mensen aan een nieuwe baan geholpen, maar financiële vacatures invullen is haar specialisme. Daarnaast is commercie op haar lijf geschreven en geniet ze van het leggen van nieuwe contacten en het benutten van nieuwe kansen.

Femke Teunissen

Bij FinK ben ik het eerste aanspreekpunt voor zowel onze opdrachtgevers als voor de finance professionals. Ik zorg ervoor dat organisaties gegarandeerd zijn van ‘financiële kwaliteit in hun organisatie’, maar ook dat financials continu voorzien zijn van de uitdaging die op hun lijf geschreven staat. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op!

Samen creëren we een fullservice dienstverlening

FinK vormt samen met zusterbedrijven Van Lierop Adviseurs en Accountants (een accountantskantoor voor het MKB), FarmAdvies (een accountantskantoor voor de varkenshouderij) en SEP (een HR- en Salariskantoor) een fullservice dienstverlening voor het MKB. Met een team van in totaal 45 professionals (allemaal gevestigd in één kantoor in Deurne) streven we iedere dag naar hoge klanttevredenheid. Benieuwd wat de zusterbedrijven van FinK voor jou kunnen betekenen? Klik op onderstaande logo’s en je komt terecht op hun eigen website.